Динко от Ямбол отново привлече вниманието върху себе си. Динко Вълев

...
Динко от Ямбол отново привлече вниманието върху себе си. Динко Вълев
Коментари Харесай

Динко Вълев купува медицински хеликоптер преди държавата

Динко от Ямбол още веднъж притегли вниманието върху себе си. 

Динко Вълев от Ямбол, прочут като Ловеца на мигранти, ще купи медицински хеликоптер, който да даде в услуга на обществото, предаде Press TV.

„ Много евентуално е човешки живот да бъде избавен, в случай че разполагаме с подобен хеликоптер. Ще записвам компания, ще сключа контракт с всички лечебни заведения и при позвъняване на избран номер, ще може да се реагира. Разбира се, против съответното възнаграждение, само че това е обикновено. Надявам се и то да не е високо, а да е налично за хората “, показа Динко Вълев.

Идеята му е зародила, откакто при започване на септември 2022 година ямболският предприемач претърпя злокобен случай край Девня. 35-годишният мъж пострада, откакто 150-килограмова стрела на кран, опитващ се да репатрира обърната цистерна, се чупи и безусловно пада върху него.

„ С Божията воля и с добрите доктори към този момент съм добре. Много хора ме поддържаха, само че и доста злоба се изля върху мен. Тези, които нямат, постоянно остават нещастни и злобни. След случая животът ми се прекатурна. Ще бъда доста по-внимателен и доста по-добър “, безапелационен е ямболията, написа dunavmost.com.

Заради тежкото му положение нито един от лекарите не се ангажира, че може да помогне на потърпевшия. Препоръчват му да потърси помощ в София. Така Динко заплаща на хеликоптер, с цел да го транспортира до „ Пирогов “ в столицата, където е поверен в ръцете на извънреден експерт – проф. доктор Диян Енчев, шеф на Четвърта травматологична клиника към болничното заведение за незабавно лекуване.

„ Ако нямах пари, нямаше да съм жив “, сбит е Динко Вълев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР